Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili opet koban za Denver

Košarkaši Bostona i San Antonija i dalje su gazde, svatko u svojoj konferenciji NBA lige. Boston na vrhu Istoka ima omjer 23-4, a San Antonio kao vodeæa momèad Zapada 25-3. Obje momèadi su bile uspješne i u srijedu.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Richard Hamilton (35)
  • Asistencije: Chris Paul (14)
  • Skokovi: Kevin Love (19)
  • Ukradene lopte: Paul Millsap (3)
  • Blokade: Al Jefferson (7)

Boston je na svom parketu pobijedio Philadelphiju 84-80 i tako došao do èetrneste pobjede u nizu. Odigrali su domaæi košarkaši daleko od vlastite razine, pa je tako Paul Pierce promašio prvih sedam šuteva iz igre, dok je Ray Allen, ponajbolji šuter lige veæ godinama, ubacio samo jednu od pet trica. No, na kraju je Allen sa 22 poena bio predvodnik Bostona, kao i Shaq O’Neal koji je ogled završio sa 13 poena, devet skokova i dvije blokade.

San Antonio je takoðer na domaæem parketu pobijedio Denver 109-103. Put do slavlja Spursa je bio olakšan i prije poèetka ogleda jer se na utakmici nije pojavio najbolji igraè gostiju Carmelo Anthony i to zbog smrti sestre.

Inaèe, prije nekoliko dana je San Antonio slavio u Denveru i to iskljuèivo zahvaljujuæi Argentincu Ginobiliju koji je zabio koš, a potom iznudio prekrašj Mela Anthonyja u napadu za pobjedu. Ovom prilikom je takoðer bio koban za Denver, ubacio je 22 poena, baš kao i Gary Neal koji je još donedavno bio u momèadi Benettona Jasmina Repeše.

U srijedu su se ogledala meðusobno dva najbolja strijelca lige – Amare Stoudemire i Kevin Durant. Taj je dvoboj dobio Durant (26-23), ali je u konaènici vrlo lako slavio New York sa 112-98.

Da je Carlos Boozer sjajno pojaèanje Chicaga potvrdio je u pobjedi kod Washingtona 87-80. Ubacio je bivši igraè Utaha 30 poena, uz 10 skokova i sedam asistencija. Spojimo li na to uèinak Derricka Rosea (25 poena, po pet skokova i asistencija), možemo govoriti da je Washington dobro i prošao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE