Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili ostaje u Spursima

U posljednjoj utakmici prošle godine protiv Golden State Warriorsa, trener San Antonio Spursa Gregg Popovich iz poštovanja je postavio Manu Ginobilija u početnu petorku. Svi su mislili kako je ovo kraj jedne velike karijere.

Ali Manu još ne ide u mirovinu.

Manu Ginobili i Spursi rješavaju detalje za povratak u njegovu 16. NBA sezonu, rekli su izvori za ESPN“, to je napisao Adrian Wojnarowski na svom Twitter profilu.

Ginobili će ubrzo navršiti 40. Bit će drugi najstariji igrač lige (poslije Vincea Cartera). Bit će prvi igrači koji će igrati cijelu sezonu u svojim četrdesetim od Granta Hilla i Kurta Thomasa u sezoni 2012.-13. Zadnji igrač koji je igrao bar 40 utakmica ? Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo.

Nema garancija za igrača u tim godinama, ali Ginobili ima šansu prestići u Mutomba u ovim brojkama. On će ostati i odlična zamjena zbog svoje vrhunske košarkaške inteligencije bez obzira na smanjenu atletičnost zog godina. Dobar je šuter za tri i odličan dodavač.

Prošle godine zaradio je 14 milijuna. Prije je on uzimao manje ugovore za Spurse, a imaju na njega još Bird prava tako da mu mogu ponuditi i u teoriji maksimalan. Vidjet ćemo koliki će ugovor dobiti Manu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE