Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili presudio Denveru, Boston 12 zaredom

Samo su tri utakmice bile na rasporedu NBA lige u noæi sa èetvrtka na petak, a najzanimljiviju je vidjela publika u Pepsi Centeru u kojem je San Antonio preko domaæeg Denvera upisao sedmu uzastopnu pobjedu.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Carmelo Anthony (31)
  • Asistencije: Paul Pierce (10)
  • Skokovi: Kris Humphries (17)
  • Ukradene lopte: Ray Allen (4)
  • Blokade: Tim Duncan (4)

Slavili su Spursi 113-112 u uzbudljivoj završnici koju je obilježio Emanuel Ginobili (16 poena, trica 2-10) pobjednièkim košem. Imao je priliku Carmelo Anthony (31 koš, devet skokova) preokrenuti rezultat i ostaviti pobjedu u domu Nuggetsa, meðutim, ponovno se ukazao sjajni Argentinac podmetnuvši se zvijezdi domaæina èiji je ubaèaj za pobjedu poništen zbog prekršaja u napadu. Podsjetimo, Ginobili je košem sa zvukom sirene donio i prošlu pobjedu Spursima koji su samo dan ranije s 92-90 svladali Milwaukee Buckse.

Uz njegov ubaèaj vrijedan novoga slavlja i dobru igru u obrani svakako valja spomenuti Tima Duncana (28 poena, 16 skokova, èetiri asistencije i blokade) i Tonyja Parkera (24 koša, devet asistencija) koji su uèinkom prednjaèili u redovima Spursa èiji omjer pobjeda i poraza, najbolji u ligi, sada iznosi 22-3.

Denveru je poraz bio tek drugi domaæi u trinaestoj utakmici u Pepsi Centeru.

Boston Celticsi i dalje su vodeæa momèad Istoène konferencije lige i sastav koji je u najduljem nizu pobjeda. Posljednju, a bilo je 102-90, su upisali i bez prvog playmakera Rajona Ronda i centra Shaquillea O’Neala, u utakmici protiv Atlanta Hawksa te tako produljili niz neporaženosti na dvanaestu uzastopnu utakmicu. Trenutaèno su na omjeru 21-4

Atlantu su “pokopali” trojica sa double-double uèinicima, Kevin Garnett (17 poena, 10 skokova), Glen Davis (18 koševa, 10 skokova) i Paul Pierce (15 poena, 10 asistencija).

New Jersey Netsi su uz 29 koševa i devet asistencija Devina Harrisa i 12 poena i 17 skokova Krisa Humphriesa svladali Washington Wizardse 97-89.

Latest Posts

NE PROPUSTITE