Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili: Upitan je moj dolazak u Tursku

Manu Ginobili, 32-godišnji argentinski košarkaš na radu u NBA momèadi iz San Antonija, dao je do znanja da je jako upitan njegov dolazak na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Tursku.

I na posljednjem velikom reprezentativnom okupljanju, Olimpijskim igrama u Pekingu prije dvije godine, Ginobili je došao “zakrpan” (prethodno je imao tešku ozljedu gležnja), ali je ipak igrao na Igrama. Zbog toga je, na poèetku te NBA sezone, propustio veliki dio utakmica za San Antonio.

Ovom prilikom možda neæe “stisnuti zube” i neæe odjenuti dres nacionalne momèadi èiji je voða skoro cijelo jedno desetljeæe.

“Jako je upitan moj dolazak u reprezentaciju. Prvenstveno, moje fizièko stanje nije kakvo je bilo u ranijim godinama. Nagrižen sam i napadnut mnogim ozljedama, zbog èega, igram i manje u San Antoniju” rekao je Ginobili, te dao još jedan argument zašto visi odlazak u Tursku.

“Blizanci koje imam æe opet ostati sami s mojom suprugom. Dugo je to razdoblje bez mojih voljenih koje ionako viðam daleko manje nego što bih htio. Još nisam odluèio, ali blizu sam neodlaska” rekao je igraè koji je vodio Argentinu do olimpijskog trona 2004. godine u Ateni, te do treæeg mjesta u Pekingu èetiri godine kasnije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE