Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

GLASINE: Blake Griffin želi otići iz Pistonsa

Gotovo godinu dana nakon što je razmijenjen u Detroit Pistonse, Blake Griffin želi otići iz Motor Cityja. Barem su to najnovije NBA glasine. Zvijezda Pistonsa pruža nevjerojatne brojke ove sezone, no nema podršku u suigračima, Detroit je trenutno na omjeru 21-27. Nakon što je Griffin javno prozvao svoje suigrače, čini se kao da 29-godišnjak želi napustiti Motor City, barem prema informacijama Brandona Robinsona.

Bivši Rookie godine, Griffin, je pet puta bio All-Star te je četiri puta bio izabran u All-NBA momčad za vrijeme igranja u dresu Los Angeles Clippersa. Oni su ga zamijenili u Pistonse u trade paketu koji je uključivao Tobiasa Harrisa.

U svojoj prvoj godini pod Dwaneom Caseyem, Griffin prosječno bilježi 26,5 poena i 8,1 skokova po utakmici uz ukupan šut od 48 posto i 36 posto za tri poena.

Ako dođe do tradea, kao potencijalne destinacije odnosno njegove želje spominju se New York Knicksi i Dallas Mavericksi, a Denver Nuggetsi i Miami Heat su također na popisu zainteresiranih ekipa.

Griffinovih posljednjih sedam utakmica:

37 poena, 9sk, 7as,
29 poena, 9sk, 4as,
38 poena, 6sk, 3as,
32 poena, 11sk, 9as,
30 poena, 4sk, 5as,
19 poena, 4sk, 4as,
44 poena, 8sk, 5as.

Latest Posts

NE PROPUSTITE