Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Gordon Hayward od ljeta u Heatu?

Jedna od brojnih zvijezda ovogodišnjeg free-agency perioda Gordon Hayward je na radaru Miami Heata koji su nedvojbeno „bacili oko“ na krilo Utah Jazza. Zanimljivo je reći da se njega najviše spominje kao igrača koji bi mogao promijeniti franšizu.

Pat Riley, generalni menadžer momčadi sa Floride ima prednost pred ostalim GM – ovima pošto je Miami možda i najbolja opcija za slobodne igrače. Posjeduju najugodniju klimu, odličnog trenera, momčad koja je uvijek tu negdje i država ne ubire porez na prihode. Heat je ovu sezonu počeo sa 11-30 omjerom, a sad su na rubu da osiguraju mjesto u doigravanju. Goran Dragić, Hassan Whiteside, Dion Waiters svi redom igraju vrlo dobre sezone i uz fino posloženi roster i maksimalizaciju talenta od strane Erika Spoelstre moguće je da pruže odličan otpor nekome sa vrha Istoka.

Ovo ljeto bi uz dodatak Haywarda vjerojatno postali momčad za doigravanje, ali upitno je koliko je realno nešto više. Iako, kao što znamo u ligi stvari funkcioniraju drugačije. Stvaranjem par dobrih igrača i dovođenjem jednog All-Stara već počinješ privlačiti pozornost imena koji bi te mogli ispaliti u sferu izazivača. Miami je, kao što je već navedeno, franšiza koja je jedna od poželjnijih među free agentsima, a Riley „meštar“ za takav period.

Najveća prijetnja im dolazi od strane Celticsa čiji navijači zazivaju dolazak Gordona. Utah opet s druge strane će dati sve od sebe da zadrže svoga prvog igrača, ali pošto moraju dati velike ugovore Rodneyu Hoodu i Georgeu Hillu upitno je kako će to ispasti. Kako god bilo ovo ljeto ćemo saznati.

Hayward je ove sezone na 21,8 poenu, 5,5 skokova i 3,5 asistencija za 34,6 minuta po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE