Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: J.J. Redick među glavnim metama prijelznog roka

Ime koje se najviše spominje u ovom prijelaznom roku je definitivno J.J. Redick, šuter Orlando Magica.

Bez obzira što Redick nije All-Star kalibar igrača, on je dokazani šuter koji može pomoći svakoj ekipi u podizanju postotka šuta za tri poena. Također je zanimljiv i ugovor pod kojim je nalazi Redick, naime ugovor mu ističe ove sezone i trenutno zarađuje 6,2 milijuna dolara. Bez obzira što njegov agent, Arn Tellem, planira da Redick neće potpisati ugovor manji od 40 milijuna na 4 godine, većina zainteresiranih ekipa bi ponudila oko 7 milijuna po sezoni. Orlando Magic je u fazi rebuildinga pa pokušavaju dobiti mlade igrače i pickove drafta, a igrači s relativno velikim ugovorima im nisu potrebni.

Jedna od zainteresiranih ekipa jest Memphis. Bez obzira što su nedavno napravili veliki trade spremni su na razmjenu u kojoj bi Redick nosio dres Grizzliesa. Naime Memphis je posljednja ekipa statistički gledano po broju pogođenih trica na jednoj utakmici, Redick bi im tu brojku podignuo, a također bi puno pomogao Gasolu i Randolphu ukoliko dođe do udvajanja pod košem.

Druga ekipa s konkretnom zamjenom su Bucksi. Milwaukee je predložio krilo Mbah a Moutea i izbor prve runde drafta za Redicka pošto se od Bucksa očekuje da jednog od svojih startnih bekova (Ellis i Jennings) zamijene novim licima.

Treća ekipa su Knicksi kojima šut za tri pada u odnosu na početak sezone. Knicksi i Magic su imali razgovor u kojem bi Redick i Iman Shumpert zamijenili ekipe. Na pitanje da li bi mogao živjeti u New Yorku rekao je: “Ako je moj posao tamo, valjda bih.”

Od ostalih ekipa valja napomenuti Minnesotu koja je vrlo aktivna, nakon neuspjelog dovođenja Smitha i Hicksona, počeli su razgovori o Redicku i Bradleyu iz Bostona. Također su se Bullsi i 76ersi raspitivali o Redicku.

Ukoliko se dogodi trade za Redicka očekujte da će Orlando dobiti minimalno jedan izbor prve runde i nekog mladog igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE