Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

GLASINE: Kawhi Leonard i Kevin Durant su razgovarali o mogućnosti da igraju zajedno

Slobodni igrači Kevin Durant i Kawhi Leonard razgovarali su o mogućnosti zajedničkog igranja, rekli su izvori iz lige Adrianu Wojnarowskom i Ramoni Shelburne s ESPN-a.

New York Knicksi i Los Angeles Clippersi dvije su NBA momčadi koje trenutno posjeduju financijsku fleksibilnost i interes da potpišu i Duranta i Leonarda, navodi ESPN. Očekuje se kako će se oba igrača susresti s tim klubovima ubrzo nakon što započne free agency u nedjelju navečer.

Od dva neograničena slobodna igrača, samo je Leonard je sigurna “oklada” da će zaigrati sljedeće sezone; Durant se suočava s dugotrajnim oporavkom nakon što mu je desna Ahilova tetiva pukla tijekom NBA finala i poraza Golden State Warriorsa od Leonardovih Toronto Raptorsa.

Zajedno, ova dva igrača kombinirano imaju 13 All-Star nastupa, 12 All-NBA izbora, pet All-Defense izbora, četiri NBA prstena i četiri MVP NBA finala nagrade.

I Durant i Leonard vodili su više franšiza u NBA finale. Durant se jednom pojavio u finalnoj seriji kao član Oklahome (2012) i s Warriorsima u svakoj od prethodne tri sezone, osvajajući titulu 2017. i 2018. Leonard je dvaput došao do finala sa San Antonio Spursima (2013., 2014.), a ove sezone s Raptorsima, osvojivši naslove u dva posljednja nastupa u NBA finalu.

Osim odvojenih sastanaka s Clippersima i Knicksima, Leonard će se navodno sastati s Raptorsima i Los Angeles Lakersima, dok će Durant kako stvari stoje sudjelovati u razgovorima s Warriorsima i Brooklyn Netsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE