Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Mavericksi planiraju ponuditi Porzingisu maksimalni ugovor vrijedan 158 milijuna dolara

Dallas Mavericksi namjeravaju ponuditi ograničenom slobodnom agentu Kristapsu Porzingisu maksimalni ugovor vrijedan 158 milijuna dolara tijekom pet godina. Ponuda se očekuje kada free agency službeno započne 30. lipnja, rekli su izvori iz lige Shamsu Charaniji.

Porzingis, koji je krajem siječnja trejdan iz New York Knicksa u Dallas, propustio je cijelu sezonu 2018-19, a oporavljao se od ozljede ACL-a.

Prije svoje odsutnosti, Porzingis se probio kao All-Star tijekom sezone 2017-18, prosječno je imao 22,7 poena, 6,6 skokova i 2,4 blokade po utakmici.

Porzingis, kojeg zastupa njegov stariji brat Janis, navodno je planirao obavijestiti Maverickse o svojoj namjeri da potpiše jednogodišnju kvalifikacijsku ponudu u offseasonu, što bi mu omogućilo da bude neograničeni slobodni igrač sljedećeg ljeta. Sada, između mogućeg produljenja vrijednog više od 150 milijuna dolara i mogućnosti igranja zajedno s aktualnim novajlijom godine, Lukom Dončićem, tim okupljen oko Porzingisa svakako ima nekoliko razloga za preispitivanje te odluke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE