Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Potencijalna trade bomba zbog narušenih odnosa Mitchella i Goberta

New trade rumors:

Miami Heat and Pat Riley could enter trade run for Rudy Gobert or Donovan Mitchell if their relationship is irreparable. Riley’s goal is to bring another superstar so Bam Adebayo’s game could improve more in the future.


Narušeni odnosi mogli bi koštati Jazzere ambicija i trenutnog plana izgradnje momčadi koji je do sada išao u više nego dobrom smjeru. Kako doznajemo od američkih kolega s istočne obale, Preko bare već kruže glasine o potencijalnom tradeu. Naravno, teorija je bazirana na pretpostavci da se Donovan Mitchell i Rudy Gobert odluče razići.

Je li njihov narušeni odnos nepopravljiv ostaje za vidjeti, iako smo nekako stekli dojam da će stvari doći na svoje kada igračima u fokusu ponovno bude košarka i samo košarka.

Trade glasine u vezi Utah Jazza

Naime, prema glasinama koje smo dobili od naših izvora Miami Heat spremno čeka s trade ponudom. Zanimljivo je da i Mitchell i Gobert postaju slobodni igrači u ljeto 2021., a moguć je i raniji “razvod”. Pat Riley ima cilj dovođenja nekog jačeg imena kako bi se Bam Adebayo mogao razvijati u pravome smjeru u momčadi kojoj bi porasle ambicije.

Postoje tako glasine da će Heat razmotriti opciju dovođenja ili Goberta ili Mitchella te da bi Jazzeri mogli pristati na ponuđeno jer nikako ne bi htjeli imati u svojoj momčadi igrače koji se međusobno ne preferiraju. Naravno, Mitchellov eventualni dolazak bi bio itekako korisniji u smislu razvoja glavnog napadačkog tandema zajedno s Adebayom.

S druge strane, Gobert je istinski timski igrač pa ne bi bio šok da Riley odluči ponuditi razmjenu za jednog od spomenutog dvojca.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE