Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Unatoč krizi očekuje se zanimljiv prijelazni rok

Kombinacija kratkog offsezonskog perioda i financijske krize uzrokovane koronavirusom mogla bi uvelike poremetiti tržište. Free agency period počinje 18. listopada, a mnoge momčadi će pokušati racionalizirati svoje poslovanje smanjivanjem velikih ugovora.

Unatoč tomu, neki tradeovi su ipak očekivani, a Aaron Gordon bi mogao biti jedan od najaktualnijih igrača na tržištu.

Vrlo je vjerojatno da igrač više nije u dugoročnim planovima Orlando Magica. Inače, radi se o igraču koji Orlandu donosi prosječnih 14 poena i sedam skokova po utakmici i nema neki preveliki ugovor (34 milijuna kroz dvije godine).

Kao takav, mogao bi biti vrlo poželjan na tržištu. Međutim, mnoge ekipe još ne žele ništa riskirati jer je budućnost nejasna. Još nije poznato kako će se igrati sljedeća sezona što dakako predstavlja veliko financijsko pitanje.

No, Gordon bi uskoro mogao predvoditi tržište kao jedan od najpoželjnijih igrača, a Orlando će vjerojatno htjeti dobiti nešto zauzvrat što je svakako bolja varijanta nego da ga puste besplatno.

Ostala imena koja bi mogla biti često spominjana u kontekstu tradeova su Kevin Love, Jrue Holiday, Bradley Beal i Zach LaVine te Golden State kao momčad koja se nada nekim velikim imenima te čeka rezultatski rasplet u Orlando “balonu”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE