Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glen Davis potpisuje s Clippersima

Nakon što je u petak dogovorio otkup ugovora s Orlando Magicom, prema posljednjim izvještajima krilni centar Glen Davis potpisat će ugovor s Los Angeles Clippersima koji ga veže za novu momčad do kraja ove sezone.

Glavni razlog odlaska u L.A. je ponovno ujedinjenje s trenerom Docom Riversom pod čijim je vodstvom Davis proveo četiri sezone u dresu Boston Celticsa.

Davis je u Orlando doveden 2011. kao pomoć centru Dwightu Howardu. Kada je Howard poslan u Los Angeles u razmjeni s Lakersima Davis je postao glavna nada momčadi s Floride, no u toj situaciji se nije baš najbolje snašao. Iako je postizao više poena, efikasnost mu se drastično pogoršala.

U Clippersima će njegova uloga biti izmijenjena, te će primarno poslužiti kao zamjena Blakeu Griffinu i DeAndreu Jordanu. Njegov dolazak je logičan potez kada se uzme u obzir da je momčad Clippersa ostala na samo jednom rezervnom visokom igraču, Ryanu Hollinsu, nakon što su posljednjeg dana prijelaznog roka momčad napustili Byron Mullens, koji je otišao u Philadelphiju i Antawn Jamison koji je otpušten od strane Hawksa nakon odlaska u Atlantu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE