Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glen Davis slomio nogu, sezona za njega završena?

Sinoć su košarkaši Orlando Magica igrali utakmicu protiv New York Knicksa, a već nakon pet minuta igre parket je napustio Glen Davis i više se nije vraćao u igru. Ozljeda je ozbiljna i čini se da je ovo za njega kraj sezone.

Davis je prelazio u fazu napada kada je nagazio na stopalo Imana Shumperta i tada je došlo do ozljede. Prvi pregledi govore da se radi o lomu stopala i da je sezona za njega završena. Danas će biti podvrgnut detaljnijim pregledima te će se utvrditi hoće li biti potrebna operacija. Ako to bude slučaj, onda je ova utakmica sigurno bila njegova posljednja ove sezone.

Tako se nastavljaju problemi Orlanda koji je trenutno na nizu od 7 uzastopnih poraza te 17 poraza u posljednjih 19 utakmica. Davis je bio jedan od vodećih igrača ekipe te ova ozljeda zadaje veliki udarac ekipi. Trenutno s omjerom 14-31 drže 12. mjesto na Istoku, no čini se da bi do kraja sezone mogli potonuti i na samo dno.

Prije mjesec dana Davis je propustio desetak utakmica zbog ozljede ramena te se tek vratio u punu formu i ponovno mora na “hlađenje”. Ove je sezone odigrao 33 utakmice tijekom kojih je prosječno bilježio 15,5 poena i 7,5 skokova, što su mu najbolje brojke karijere. Konačno je izašao iz sjene i postao prvi igrač svoje ekipe, ali na žalost po njega to nije dugo trajalo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE