Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glen Davis zahvalan na svemu što je proživio u Bostonu

Glavni igrač Orlando Magica, ozlijeđeni Glen Davis otkrio je prije sinoćnje utakmice Bostona i Orlanda da je veoma zahvalan trenerima i igračima Bostona za sve što je proživio s njima dok je igrao u dresu Kelta.

Celticsi su odigrali jednu od najboljih napadačkih utakmica sezone te su slavili sa 120:88, a utakmicu je s klupe pratio Davis, koji ne igra još od početka veljače zbog loma noge. Nakon prve četiri sezone provedene u Bostonu prešao je u Orlando gdje je postao glavni igrač ekipe, ali zbog ozljede je morao propustiti više od polovice ove sezone.

Iako njegovi dani u Bostonu nisu bili “med i mlijeko” (sjećamo se njegovih suza na klupi Bostona nakon “razgovora” s Kevinom Garnettom), Davis je ipak zahvalan na svemu što je prošao u dresu Bostona, a to je i rekao medijima nakon utakmice njegove bivše i sadašnje ekipe.

“Kada se prisjećam vremena u Bostonu, moram reći da sam veoma zahvalan svima”, započeo je “Big Baby” Davis. “Imao sam priliku porazgovarati s igračima i zahvalio sam se Garnettu, Pierceu i Riversu na disciplini i poštovanju kojima su me naučili. Kada vidim momke u Orlandu, prisjetim se svojih dana u Bostonu, kada sam ja bio mladić i slušao i učio od iskusnijih igrača.”

Ove je sezone Davis odigrao samo 34 utakmice, tijekom kojih je postizao 15,1 poena i 7,2 skoka po utakmici. Da nije bilo loma noge sigurno bi više igrao i bio glavni igrač svoje ekipe, no u njegovom izostanku više prilike dobio je mladi Nikola Vučević koji je ove sezone na prosjecima od 12,9 poena i 11,9 skokova po utakmici.

“Imam veliku želju igrati s ovim momcima i biti s njima cijelim putem. Imao sam priliku osvojiti naslov s Bostonom (2008. godine, op.a.), ali ovdje imam priliku biti glavni igrač u ekipi koja se razvija i ima potencijal da postane vrlo uspješna”, završio je Davis.

Latest Posts

NE PROPUSTITE