Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glen Taylor: Procijenit ćemo rad trenera i GM-a

Glen Taylor, većinski vlasnik Minnesote Timberwolves još nije siguran o budućnosti trenera Sam Mitchella i generalnog menadžera Milta Newtona.

Mitchell i Newton pomogli su Wolvesima nakon smrti Flipa Saundersa.

Sviđa mi se trener, sviđa mi se generalni menadžer, oni su jako dobri ljudi. Radimo zajedno. Što sam njima pričao to je u interesu košarke, odradit ćemo prvo cijelu sezonu i nakon toga ćemo napraviti procjenu“, rekao je Taylor.

Taylor je postao većinski vlasnik 1995. kada je za 95 milijuna kupio većinski udjel Minnesote, i on vjeruje da je sadašnje stanje u momčadi slično kao i tada.

Mislim kad smo kupili momčad, da smo imali organizaciju koja je bila prilično loša i koja nije imala puno uspjeha. Tada smo napravili iskorak i odlučili se kockati s Kevinom Garnettom i Stephonom Marburyjem i naš je cilj bio sagraditi momčad na duže staze i biti bolja momčad. Učinili smo to. Trebalo nam je duže da napravimo pobjedničku momčad.

Na neki način mi to ponovno pokušavamo. Imamo puno mladih igrača i moramo biti strpljivi i nadam se da ćemo imati šanse za naslov, kao što smo imali onda. Tako da mogu reći da smo slični.“

Minnesote ima vrhunske mlade igrače, ali samo uz dobru organizaciju i dobre odluke mogu postati odlična momčad. Timberwolvesi su ekipa s trenutačnim najdužim nizom bez doigravanja, 12 sezona. Zadnji put su bili u doigravanju 2004. kada su poraženi od Lakersa u konferencijskom finalu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE