Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

GM Hornetsa produžio ugovor

Èelnici New Orleans Hornetsa odluèili su produžiti suradnju s generalnim menadžerom Dellom Dempsom, što su danas objavili javnosti putem službenog priopæenja.

- Advertisement -

Detalji ugovora nisu objavljeni, ali radi se o višegodišnjem produženju ugovora, vjerojatno na sljedeæe tri ili èetiri godine. Demps je na mjesto prvog èovjeka zaduženog za sastavljanje momèadi došao prije dvije godine i od tada vuèe dobre poteze za ekipu.

Dobar je to potez èelnika Hornetsa jer je sastavljena mlada i potentna ekipa koja bi u narednim godinama trebala konkurirati za redoviti ulazak u doigravanje. Prvi izbor ovogodišnjeg drafta Anthony Davis pokazuje da æe opravdati visoka oèekivanja koja su postavljena pred njega, a jedini veæi problem predstavlja ozljeda Erica Gordona, koji bi trebao biti voða ove ekipe. On zbog ozljede koljena još nije zaigrao ove sezone, a vjerojatno ni neæe u sljedeæih mjesec dana.

“Dell ima blistavu buduænost ispred sebe na poziciji generalnom menadžera naše ekipe”, rijeèi su Mickeya Loomisa, izvršnog potpredsjednika ekipe. “Zaista sam impresioniran razvojem ekipe i s uzbuðenjem oèekujem sljedeæe godine. Dell je imao veliku ulogu u sastavljanju ove mlade i talentirane ekipe te se veselimo rastu franšize koji se oèekuje u narednim godinama.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE