Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

GM Sixersa: Nastavljamo biti agresivni u izgradnji momčadi

Nakon ludog dana u kojem su Philadelphia 76ersi zamijenili ponajboljeg igrača Michaela Carter-Williamsa za izbor prve runde drafta, te sjajno atletski nadareno krilo K.J. McDanielsa za izbor druge runde drafta i Isaiaha Canaana, priopćenjem se oglasio glavni menadžer momčadi Sam Hinkie:

„Michael i K.J.su, svaki na svoj način, donijeli mnogo talenta u Sixerse. Otkad su stigli, obojica su napredovali zahvaljujući našem programu razvoja igrača, što dovoljno govori o njihovoj radnoj etici i posvećenosti našeg trenerskog kadra. Za našu budućnost je najvažnije nastaviti biti agresivan u izgradnji naše momčadi, a to ponekad uključuje donošenje teških odluka kako bismo se približili našem konačnom cilju, a to je izgradnja nečega posebnog u Philadelphiji.“

Hinkiejeva diplomatska rječitost ipak ne može sakriti ogromno razočaranje većine navijača Philadelphije činjenicom da je njihova momčad zamijenila prošlogodišnjeg rookieja godine i još jednog vrlo dobrog igrača za izbore na draftu. Iako je Hinkieva logika sigurno na mjestu, to ipak ne znači da ovim potezom nije razljutio mnoge koji su se veselili razvoju ovih dvojice igrača u dresu Sixersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE