Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

GM Wizardsa: Pod svaku cijenu želimo zadržati Bertansa

Tommy Sheppard, GM Wizardsa, ne želi staviti na raspolaganje za trade Davisa Bertansa, koji pruža odlične igre u dresu Washingtona i čini se da je jedan od najboljih kandidata za trade u NBA ligi.

Imamo svaku namjeru da ga zadržimo”, rekao je Sheppard tijekom podcasta “Off the Bench”. On je točno onakav igrač kojeg želimo imati u našoj organizaciji. Mislim da i on želi biti ovdje. U ovoj ligi ima puno “tračeva”, većina toga je osmišljena od strane momčadi koje bi voljele imati Davisa. Pa, pogodite što? Mi smo isto momčad koja bi ga voljela imati te ga namjeravamo zadržati. Dakle, jako smo uzbuđeni smo zbog njegovog rasta i napretka.

Bertans prosječno postiže 15,4 poena po utakmici u svojoj prvoj sezoni u dresu Wizardsa, što je skoro dvostruko više od onog što je prije u NBA karijeri ostvario. Njegov odličan šut za tri poena (od 45,6%), je na devetom mjestu u ligi.

27-godišnjak je atraktivna trade meta, jer će nakon ove sezone njegov relativno skroman ugovor, koji mu jamči plaću u iznosu od 7 milijuna dolara, “isteći”, što bi moglo biti privlačno momčadima koje bi ga htjele potpisati kratkoročno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE