Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gobert odlučio donirati pola milijuna dolara

Suigrač našeg Bojana Bogdanovića, Rudy Gobert, prvi NBA košarkaš koji je bio pozitivan na koronavirus i zbog kojeg je natjecanje u NBA ligi prekinuto na najmanje 30 dana, odlučio je donirati više od 500.000 američkih dolara za zaposlenike dvorane u kojima igraju Jazz i Oklahoma City Thunder te za pogođene pandemijom u saveznoj državi Utah, u Oklahoma Cityju i njegovoj rodnoj Francuskoj, objavio je klub na svojoj službenom internetskom portalu.

Znam da su mnogi ljudi pogođeni. Ova donacija je mali doprinos, kojim pokazujem svoju zahvalnost i podršku svima koji su pogođeni, a to su tek prvi od mnogih koraka koje ću pokušati napraviti kako bih napravio pozitivnu razliku te istovremeno nastavio učiti o COVID-91 i poučavati druge, izjavio je 27-godišnji Gobert u službenom priopćenju Utah Jazza.

Prema podacima iz priopćenja Gobert će 200.000 USD donirati zaposlenicima u Vivint Smart Home Arena u Salt Lake Cityju, koji nemaju prihoda zbog odgode NBA utakmica te drugih događanja koja su se trebala održati u ovoj dvorani. Po 100.000 USD bit će donirano obiteljima koje su pogođene pandemijom COVID-19 u saveznoj državi Utah i Oklahoma Cityju, dok će 100.000 eura (oko 111.040 dolara) biti proslijeđeno u Francusku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE