Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gooden i Milièiæ prihvatili velike ugovore

Drew Gooden i Darko Milièiæ prva su dvojica igraèa koja su riješila pitanje novog kluba od poèetka trgovanja slobodnim igraèima. Službeno æe ugovor moæi potpisat za tjedan dana, no postignut je dogovor s Bucksima odnosno Timberwolvesima.

Drew Gooden sljedeæu æe sezonu igrati za Milwaukee, a ugovor æe potpisati na pet godina tijekom kojih æe zaraditi velikih 32 milijuna dolara, što je preko 6 milijuna dolara po sezoni. Odmah nakon objave ove vijesti mnogi su prokomentirali kako je to ipak previše za igraèa koji æe sljedeæe sezone uæi u treæe desetljeæe života, a tijekom karijere je promijenio 8 razlièitih ekipa u 8 sezona. Izvori bliski igraèu govore kako ovo još nije službeno, te da se trebaju još usuglasiti oko detalja ugovora, no gotovo je sigurno da æe do dogovora doæi.

Gooden je trenutno na prosjecima karijere od 12 koševa i 8 skokova te æe sigurno pripomoæi Bucksima pod košem. Inaèe Milwaukee je ovo ljeto bio vrlo aktivan te su ranije putem razmjena doveli dva kvalitetna igraèa, Coreya Maggetea i Chrisa Douglas-Robertsa, a èini se da je i dogovor s Johnom Salmonsom vrlo izvjestan.

Nakon Goodena i Bucksa, Wolvesi su krenuli u akciju te se dogovorili s Milièiæem na ugovor od èetiri sezone vrijedan takoðer velikih 20 milijuna dolara. Kao i za Goodenov ugovor, dojma smo da su to ipak preveliki novèani iznosi za igraèe njihove kvalitete. Milièiæ je tijekom prošle sezone došao u Wolvese te je u 24 utakmice prosjeèno postizao 8 poena i 5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE