Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Goran Dragić i Lou Williams igrači tjedna

U drugom  tjednu 2018. godine, u nama najdražoj košarkaškoj ligi, nije nedostajalo uzbuđenja. Mnogi igrači su zasjali, ali nažalost samo dvojica mogu biti igrači tjedna svoje konferencije. Na istoku je to bio naš “susjed” i point guard Heata, Goran Dragić. Lou Williams je iskoristio ozljedu Austina Riversa te je proglašen igračem tjedna Zapadne konferencije.

Dragić je svoj Heat predvodio do tri pobjede u tri odigrane utakmice i to protiv playoff ekipa Istočne konferencije. Ovaj tjedan je u prosjeku bilježio 23 poena, šest skokova te pet asistencija. Goranova “žuta minuta” bila je na utakmici u Torontu gdje se slovenski reprezentativac nakon utakmice sukobio s DeMarom DeRozanom, no srećom sukob nije prešao u nešto veće i opasnije.

Za razliku od Dragića, Williams je bio raspoloženiji što se tiče poena. U prosjeku, bilježio ih je čak 35 uz “utakmicu života” gdje je aktualnom NBA prvaku zabio čak 50 poena. 50 koševa mu je također i rekord karijere. Valja napomenuti da je 31-godišnji Lou šutirao čak 45 posto za tri poena u proteklom tjednu. Ništa posebno? Šutirao je skoro 12 trica po utakmici! Svojim sjajnim predstavama vratio je Los Angeles Clipperse u borbu za doigravanje. Trenutno se nalaze na devetom mjestu te im nedostaje jedna pobjeda kako bi se izjednačili sa osmim Denver Nuggetsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE