Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Goran Dragić: Jedva sam čekao otići iz Phoenixa

Što se događa s Phoenix Sunsima? O krizi u Phoenixu progovorio je i njihov bivši igrač Goran Dragić. Dragić je zatražio Sunse da ga razmjene 2015. godine i od tada Phoenix ima omjer 25-63.

Htio sam otići od tamo (Phoenix), nisam se osjećao dobro tamo, nikada nisi znao što možeš od njih očekivati, više me ne zanimaju. Želim se osjećati dobro kao dio neke organizacije”, izjavio je Slovenski reprezentativac koji je trenutno igrač Miami Heata.

Kriza u Phoenixu je sve dublja. Klub koji je kroz povijest bio poznat do dobrim poslovnim odlukama i koji je nedavno na rosteru imao Isaiaha Thomasa, Erica Bledsoea i Gorana Dragića u vanjskoj liniji, braću Marcusa i Makieffa Morris pod košem i Jeffa Hornaceka na klupi, danas ima hrpu problema i siromašan igrački kadar. Od navedenih igrača u klubu je još samo Bledsoe koji se muči s ozljedama, dok je trener Hornacek dobio otkaz zbog loših rezultata. Jedna od rijetkih svijetlih točaka je sve bolji rookie Devin Booker koji je ipak još premlad da bi nosio kompletnu franšizu.

Pomalo neplanirano Phoenix ulazi u rebuilding, ostaje pitanje hoće li i Bledsoe, koji je All-Star kalibar igrača imati strpljenja i pristati igrati u klubu koji je daleko od playoff utrke. Dugi put povratka je pred njima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE