Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Goran Dragić:”U Jazinama je bilo najteže, navijači su pomicali koš!”

Goran Dragić bio je jedna od zvijezda ovog free agencya, a iskusni Slovenac dogovorio je ostanak u Miamiju na dvije godine za 37,4 milijuna dolara. Gostujući u podcastu BLOK po Blok Sportkluba, Dragić se, između ostalog, prisjetio i najtežeg gostovanja, a jedan od aktera te priče je i otac Luke Dončića, Saša.

„Uh, sjećam se kada smo igrali u Zadru. Na slobodnjacima je bio Saša Dončić, a navijači iza koša su se popeli i micali cijelu konstrukciju lijevo-desno. Saša se tada požalio sucu, a on mu je rekao da šuti i nastavi igrati. U Jazinama je bilo najteže igrati.“ – ispričao je anegdotu Slovenac.

O Jazinama smo čuli brojne priče, a jednu je nedavno ispričao i Gordan Giriček, a Crošarka prenosi:

“To je hram košarke, znaš što znači 2500-3000 ljudi tamo, evo ježim se. Madison Square Garden žao mi je, ali za mene su Jazine hram košarke, takva atmosfera nije nigdje bila. Baciš iglu i ona ne može pasti na pod, obožavam Zadar, ljetujem tamo, obožavam i te navijače iako su me uvijek pljuvali. Imao sam ritual svaki put kad bi nastupali tamo. Tornado bi već sat i pol prije utakmice ispunio tribine i pjevao. Moja najdraža pjesma je “Dalmatinac sam” i uvijek sam čekao da to počnu pjevati kako bi izašao šutirati, tako da bi morali meni zviždati i prestati pjevati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE