Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Goran Suton otvara novu sezonu!

Sutra æe u tri ujutro po našem vremenu košarkaši Denver Nuggetsa i Utah Jazz, za koje æe nastupiti i Goran Suton, otvoriti novu sezonu sjeverno-amerièke profesionalne lige.

Predsezona æe trajati 23 dana, nakon toga slijedi èetiri dana odmora i prva službena utakmica je na rasporedu veæ 27. listopada, kada æe se odmah na poèetku sudariti dva glavna favorita za naslov istoène konferencije, pa i za naslov prvaka, Boston Celtics i Cleveland Cavaliers.

Sutra æemo odmah na djelu vidjeti i nekoliko novaka u ligi, najzanimljiviji je svakako mladiæ Denver Nuggetsa, Ty Lawson koji je proteklu sezonu u dresu sveuèilišta North Carolina osvojio NCAA naslov.Lawson je jedini rookie igraè u ekipi Nuggetsa, no zato Utah ima dva nova igraèa u svijetu NBA-a.

Veæ prije spomenuti, ove godine nesuðeni naš reprezentativac, Goran Suton koji æe s igrama u predsezoni uspjeti dobiti ugovor sa strane svojih poslodavaca. Zasad je potpisao ugovor bez garancije, a pošto u ekipi Jazzera ima veæ 13 igraèa sa garantiranim ugovorima, to znaèi da æe se 24-godišnji, 209 centimetara visoki Sarajlija morati izboriti za preostala dva slobodna mjesta.

Drugi igraè je Eric Maynor, koji je odradio èetiri odliène sezone na sveuèilištu Virginia Commonwealth. U protekloj sezoni je u 34 utakmice bilježio 22 koša po susretu, a prvom treneru Utaha, Jerryu Sloanu æe se pokušat nametnuti kao potencijali treæi organizator ekipe.

Kompletni raspored za mjesec listopad možete pronaæi ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE