Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordon Hayward: “Još postoji nada da ću se vratiti ove sezone”

Dva tjedna nakon što je pretrpio strašnu ozljedu gležnja, poslije samo nekoliko minuta u svojoj prvoj utakmici u dresu Boston Celticsa, Gordon Hayward se izjasnio kako će biti izvan stroja do kraja sezone. No četiri i pol mjeseca kasnije, All-Star igrač je u intervjuu novinaru ESPN-a Chrisu Forsbergu rekao kako više nije tako siguran u to.

“Moj fokus je na svakom danu, idem iz dana u dan. I rekao sam od samog početka, da si ne želim stavljati nikakav vremenski pritisak ili raspored kada bih se trebao vratiti.”, izjavio je Hayward u petak dok je otvarao novu dvoranu za učenike u srednjoj školi u Roxburyju. “Oporavak ide dobro. Ja napredujem dobro. Jutros sam bio u trening centru, i sutra ću biti. I to je moj cilj – samo se stvarno usredotočiti na svaki idući dan.”

Na pitanje novinara o mogućem povratku je odgovorio:

“Nada još uvijek postoji”, rekao je Hayward. “To je nešto o čemu ne razmišljam puno. Znam da se približavamo kraju sezone, ali neću očajavati ako se ne uspijem vratiti na parket već ove sezone.”

U mjesecima nakon ozljede, Hayward i Celticsi su zatvarali vrata njegovom mogućem povratku, no budući da je 27-godišnje krilo napredovalo brže od očekivanog, navijači Celticsa su se nastavili nadati da će bivši igrač Utah Jazza, koji je prošlog ljeta odabrao Boston kao novu igračku destinaciju, pomoći Keltima da se vrate u veliko NBA finale, po prvi put od 2010. godine.

Trener Brad Stevens i uprava Kelta ipak ostaju pri mišljenju da Hayward neće igrati za Celticse ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE