Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordon Hayward pristao na ponudu Hornetsa

Mladi košarkaš Gordon Hayward pristao je na ponudu četverogodišnjeg ugovora s Charlotte Hornetsima vrijednu oko 63 milijuna dolara. Očekuje se da sutra i službeno prihvati njihovu ponudu, no Utah Jazz još uvijek ima pravo zadržati svog najboljeg igrača.

Hayward je ovo ljeto u poziciji zaštićenog slobodnog igrača, što znači da može primati ponude drugih ekipe, a Utah ima pravo izjednačiti onu ponudu koju Hayward prihvati i tako ga zadržati u svojim redovima. Odmah nakon što su se pojavile glasine o njegovom prihvaćanju ponude Hornetsa, izvori iz Salt Lake Cityja su javili kako čelnici Jazzera namjeravaju zadržati Haywarda.

Hornetsi, prošlih sezona Bobcatsi, pokušavaju se izvući iz donjeg dijela Istočne konferencije što im je krenulo za rukom od prošle sezone, kada su dolaskom Ala Jeffersona postali daleko ozbiljnija momčad, a sada s velikim prostorom pod salary capom žele dovesti još jednog odličnog slobodnog igrača koji bi ih približio najboljim ekipama konferencije.

Gordon Hayward ima 24 godine i izabran je 2010. godine na draftu. Prošla sezona u Utah Jazzu je za njega bila odlična, s prosjekom od 16,2 poena, 5,2 asistencije te 5,1 skok po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE