Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordon i Anderson u Houstonu

Doskorašnji igrači New Orleans Pelicansa bek Eric Gordon i krilni centar Ryan Anderson dogovorili su četverogodišnje suradnje s Houston Rocketsima. Eric će za četiri godine dobiti 53 milijuna, dok će Ryan dobiti 80 milijuna za isti broj godina.

Za Gordona su ovog ljeta bili zainteresirani i Memphis Grizzliesi i New York Knicksi.

Dvadesetosmogodišnjeg Gordona su na draftu 2008. godine kao osmi izbor izabrali LA Clippersi. Tamo je odigrao tri sezone prije nego li je u poznatom tradeu za Chris Paula završio u New Orleansu. U New Orleansu se zadržao pet sezona. Treba spomenuti da otkako je došao u New Orleansa imao je dosta problema s ozljedama. Houston Rocketsi će mu biti treća momčad u NBA ligi.

Ryan Anderson je također u NBA ligu došao 2008. godine kao 21 izbor na draftu izabran od strane New Jersey Netsa. U Netsima se zadržao samo sezonu nakon koje je u tradeu s Vinceom Carterom završio u Orlandu. U Orlandu se zadržao 3 godine i u ljeto 2012. godine potpisao četverogodišnji ugovor s New Orleans Hornetsima (današnjim Pelicansima). I njemu će Houston Rocketsi biti treća momčad u NBA ligi. Za Ryana su ovog ljeta bili zainteresirani Detroit Pistonsi i Washington Wizardsi.

Obojica su poznati kao igrači koji se ne zalažu mnogo u obrani te nam ostaje vidjeti kako će se uklopiti u run and qun stil igre koji forsira novi trener Houstona Mike D’Antoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE