Thursday, May 9, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordon i Hamilton pred povratkom na parket

Dinamièni duo Detroi Pistonsa, Richard Hamilton i Ben Gordon pred povratkom su na NBA parkete. Dvojac bekova šutera, saznajemo iz izvora bliskih NBA franšizi iz Michigena, trebao bi se vratiti u akciju prilikom gostovanja njihovog tima u Torontu.

Pistonsi igraju u Kanadi ove nedjelje a povratak spomenutog dvojca olakšao bi probleme s rotacijom igraèa unutar rostera trenera Johna Kuestera. Podsjetimo se, Pistonsi su prošle srijede odigrali svoju najgoru utakmicu ove sezone zabilježivši šesti uzastopni poraz bez trojice svojih zvjezda.

U domaæem porazu protiv Raptorsa zabili su samo 64 poena uz postotak šuta od samo 28%. Upravo u tom segmentu igre im je najviše nedostao spomenuti dvojac. I prije tog sramotnog poraza, kako su ga nazvali trener Kuester i krilo Charlie Villanueva, Pistonsi su iz utakmice u utakmicu popravljali svoj negativni rekord po broju zabivenih poena. U niti jednoj utakmici od tih šest uzastopnih poraza nisu zabili više od 100 poena a u zadnje tri utakmice prosjek im je èak pao ispod 75 poena po utakmici.

Ako se obojica vrate, bit æe to tek druga utakmica ove sezone u kojoj je taj dvojac zajedno nastupio. Ako se vrate, vrlo vjerojatno da bi se obojica mogla naæi i u startnoj petorci pošto nisko krilo Tayshaun Prince vjerojatno neæe nastupiti zbog povrede leða iako je odradio cijeli trening s ekipom ove srijede.

Ben Gordon u dosadašnjem dijelu sezone prosjeèno bilježi uèinke od 18.7 poena, 2.3 skoka te 3 asistencije po utakmici dok popularni Rip Hamilton u tri utakmice koje je odigrao je ostvario prosjeène uèinke od 21 poena te po 3 skoka i asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE