Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordon: Radujem se što æu igrati s Davisom

Bek New Orleans Hornetsa, Eric Gordon, izjavio je kako je uzbuðen zbog moguænosti da zaigra s jednim od najboljih sveuèilišnih igraèa i potencijalnim prvim izborom ovogodišnjeg drafta, Anthonyjem Davisom, no da ga to neæe sprijeèiti da ovoga ljeta osluhne i ponude drugih klubova.

Podsjetimo se, Hornetsi su dobili pravo da biraju prvi na draftu ovoga ljeta, a baš se Davis spominje kao igraè koji æe imati tu èast i privilegiju da bude prvi izbor. S druge strane, Gordon prvog srpnja postaje zaštiæeni slobodan igraè, što znaèi da može primati ponude drugih klubova, no njegov trenutni klub može izjednaèiti ponudu i zadržati ga.

“Još uvijek sam otvoren za ponude”, izjavio je Gordon juèer. “Ali ipak moram reæi da najviše šanse dajem baš svom trenutnom klubu jer vidim svijetlu buduænost i moguænost da se uskoro ukljuèimo u borbu za naslov prvaka.”

Gordon je u New Orleans došao tijekom razmjene u prosincu iz Los Angeles Clippersa, a u suprotnom smjeru je otišao All-Star Chris Paul. Ove sezone je propustio èak 51 utakmicu zbog ozljede lijevog koljena.

Davis je ove godine proglašen igraèem godine, a u NCAA finalu je predvodio momèad Kentucky Wildcatsa u pobjedi 67:58 nad ekipom Kansasa.

Trener Hornetsa Monty  Williams je izjavio kako je Davis obrambeno iznad svih igraèa na sveuèilištu, te kako je veæ sad više nego spreman igrati na najvišoj razini, toènije NBA ligi.

“Kada spominjete Olajuwona, Davida Robinsona i Tima Duncana govorite o igraèima koji imaju sposobnost mijenjanja toka utakmice bez da upute loptu prema košu”, rekao je Williams. “Davis je zasigurno pravi igraè za nas.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE