Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gordonova buduænost u rukama Davida Sterna

Nakon što je odluèio o tradeu koji je Erica Gordona doveo u Hornetse, David Stern æe odluèiti o tome hoæe li mu momèad ponuditi produljenje ugovora.

Gordon je uz Chrisa Kamana, Al-Farouq Aminua i izbor prve runde na sljedeæem draftu stigao u Hornetse u zamjenu za Chrisa Paula koji je otišao u Clipperse. Razmjena je odobrena nakon što je odbijena ponuda u kojoj je Paul trebao završiti u Lakersima.

Rob Pelinka, Gordonov agent, izjavio je kako je u kontaktu s upravom kluba, ali da još nije dobio službenu ponudu. NBA liga je vlasnik Hornetsa, pa prema tome ima završnu rijeè u svim odlukama ekipe. Glavni menadžer kluba Dell Demps obavijestio je Gordona kako èeka Sternovu odluku. “Što se tièe mog ugovora, Dell Demps mi je rekao da je to izvan njegove moæi i da æe David Stern odluèiti o tome”, rekao je Gordon koji æe sljedeæe sezone biti zaštiæeni slobodni igraè, ako ne potpiše produljenje ugovora.

Za svoju novu momèad Gordon je odigrao samo dvije utakmice zbog ozljede koljena, te bi se u igru trebao vratiti za tri tjedna. “Lijeènik mi je rekao da æe mi uz odmor koljeno ozdraviti 100%”, kaže Gordon koji je entuzijastièan u vezi nastavka svoje karijere u New Orleansu. “Samo se nadam da æemo srediti ugovor na vrijeme, odluka je u rukama NBA lige.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE