Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gortat nezadovoljan minutažom

Rezervni centar Orlando Magica, Marcin Gortat, nije zadovoljan igrom u sjeni Dwighta Howarda.

“Volim ovu organizaciju, ali neæu ostati ovdje i biti rezervni igraè koji igra pet minuta po utakmici,” izjavio je Gortat za Orlando Sentinel. “Nadam se da ljudi to razumiju. Znam da mogu imati veæu ulogu u nekoj drugoj momèadi.”

Prošlog ljeta Magic je odluèio izjednaèiti petogodišnju ponudu vrijednu 34 milijuna dolara, koliko su Gortatu ponudili Dallas Mavericksi. Tada nije bio presretan odlukom Magica. “O tome zaista sada ne razmišljam. Ali u odreðenom trenutku æu htjeti poprièati sa trenerom Van Gundyjem i reèi mu kako se osjeæam i u kojem smjeru želim nastaviti svoju karijeru,” dodao je Gortat. “100 posto sam siguran da æe me trener razumjeti i uèiniti pravu stvar za mene i za momèad. Moj agent æe razgovarati sa Otisom (Smith). Ali još je prerano za reèi bilo što.”

Van Gundy smatra da Gortat ove sezone nije zaslužio veæu minutažu. “Ne igra na razini na kojoj je igrao prije godinu dana. Ne skaèe za loptom na toj razini. Ne trèi na toj razini. Njegova razina energije nije konstantna kao prošle godine. Ali ne želim reèi da igra loše. Marcin nam uvelike pomaže,” rekao je Van Gundy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE