Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gortat ostaje u Washingtonu, Livingston potpisuje za Warriorse

Centar Washington Wizardsa, Marcin Gortat, dogovorio je novi petogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna dolara s momčadi iz glavnog grada Sjedinjenih Američkih Država. Iako su detalji ugovora poznati, zbog pravila NBA tržnice, ne može biti potpisan do 10. srpnja.

Nakon trenera Randyja Wittmana, koji je prošli mjesec potpisao produženje ugovora, i poljski je centar odlučio nastaviti svoju karijeru u Wizardsima. Gortat je protekle sezone odigrao sjajan playoff i s Neneom tvorio pouzdani duo pod koševima. Bilježio je u prosjeku 13,2 poena i 9,5 skokova.

Sljedeći na listi za produženje ugovora u Wizardsima je Trevor Ariza. Očekuje se da će njega biti zainteresirano mnogo klubova koji bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima zbog pouzdanog šuta za tri poena i kvalitetne obrane.

Poziciju playmakera pojačao je Golden State. Warriorsi su sve dogovorili sa Shaunom Livingstonom. Bivši igrač Netsa dogovorio je s Golden Stateom trogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna dolara.

Iskusni razigravač će popuniti mjesto drugog razigravača iza najboljeg igrača momčadi, Stephena Curryja. Prošle je sezone prosječno bilježio 8,3 poena uz 3,2 skoka i 3,2 asistencije. Startao je u 54 utakmice.

Ovo će biti njegova deveta momčad u karijeri, a Warriorsi i novi trener Steve Kerr se nadaju da će Livingston u momčad donijeti iskustvo i pouzdanost s klupe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE