Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gotova All-Star subota, oduševili Curry i LaVine

Gotova je još jedna All-Star subota. Prvo natjecanje donijelo nam je pobjedu Chrisa Bosha, Dominiquea Wilkinsa i Swin Cash koji su natjecanje Shooting Stars osvojili treći put zaredom.

Skilla Challenge je na kraju donio iznenađenje i pobjedu razigravača Rocketsa Patricka Beverleyja koji je u finalu bio bolji od razigravača Bucksa Brandona Knighta.

Natjecanje u tricama s najboljom postavom u povijesti pripalo je zvijezdi Golden State Warriorsa Stephenu Curryju koji je u finalu bio bolji od Kyrieja Irvinga i suigrača Klaya Thompsona. Curry je finalnu rundu završio s 27 bodova, ili točnije 23 po starim pravilima jer prije nije bilo money ball racka gdje se nalazilo pet lopti koje vrijede po dva poena samo u jednom racku lopti.

Natjecanje u zakucavanjima je ponovno krenulo depresivno s Plumleejem i Antetokounmpom koji su bili očajni. Tada su na scenu stupili Zach LaVine i Victor Oladipo koji su, mora se priznati, napravili odličan show. Zach LaVine je s četiri nevjerojatna zakucavanja odnio pobjedu te je postao drugi najmlađi pobjednik (19 godina) iza Kobeja Bryanta koji je 1997. godine s 18 godina bio prvak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE