Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gotova sezona i za Jermainea O’Neala

Buduæi da je Boston doveo Ryana Hollinsa iz Clevelanda, Jermaine O’Neal je odluèio da æe otiæi na operaciju ruènog zgloba te tako sigurno završiti ovu sezonu. Ali ako æe ova operacija biti zahtjevnija i ako æe morati više puta obavljati posjete bolnici, O’Nealu bi ovo mogla biti zadnja sezona te bi mogao otiæi u mirovinu.

“Napravio sam sve u svojoj moæi kako bih se vratio na parket i pomogao mojim suigraèima”, izjavio je O’Neal. “Rekli su mi da moram na operaciju lijevog ruènog zgloba odmah nakon gostovanja u Dallasu 20. veljaèe, ali ja nisam želio otiæi na tretmane kako bih mogao vidjeti ima li naèina da se vratim ove sezone.”

O’Neal nije siguran hoæe li otiæi u mirovinu nakon 16 sezona igranja u NBA ligi.  Igrao je za 5 razlièitih ekipa – Portland Trail Blazerse koji su ga draftirali u prvoj rundi kao 17. izbor, Pacerse za koje je igrao svoje najbolje utakmice, Raptorse, Heat te zadnje dvije sezone za Boston.

 “Mislim da nema nikoga u NBA-u tko je igrao 16 sezona i borio se ovako teško u zadnje dvije sezone kako bi bio zdrav. Mislim da fanovi ponekad ne razumiju da smo mi samo ljudi. Oni gledaju samo na novac, ali za nas, mi živimo stvarne živote.”

“Želim samo da ljudi znao da sam se stvarno želio vratiti i pomoæi Celticsima, ali to jednostavno nije bilo moguæe.”

O’Neal je ove sezone za Boston odigrao 25 utakmica u kojima je bilježio 5 poena, 5,4 skoka i 1,7 blokada u 22 minute igre. Svoje najbolje utakmice odigrao je za Indiana Pacerse gdje je u prosjeku bilježio oko 20 poena, 9 skokova te nešto više od 2 blokade po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE