Saturday, May 11, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gotova sezona za Stoudemirea?

Prema izvorima njujorške medijske kuæe CBS Knicksi bi mogli preostalih mjesec dana regularne sezone odigrati bez startnog krilnog centra, Amar’ea  Stoudemirea.

Juèer smo izvijestili kako 29-godišnji Stoudemire (ponovno) boluje zbog problema s leðima. Nakon pregledna magnetne rezonance ustanovljeno je kako je došlo do pomaknuæa diska što bi moglo Amar’ea udaljiti s parketa u najboljem sluèaju za mjesec dana.

Ili pak prevedeno, postoji moguænost da je Amar’e veæ sada završio s ovom sezonom.

Inaèe Knicksi su usprkos izostanku Stoudemirea u posljednjoj utakmici upisali iznimno važnu pobjedu protiv izravnog konkurenata za osmu poziciju na Istoku, Milwaukee Bucksa koji trenutno zaostaju za tri pobjede.

No, ukoliko dodamo kako se kod Knicska s ozljedom bori i njihovo ovogodišnje otkriæe, Jeremy Lin te da u preostalih 16 utakmica imaju tek njih pet u kojima su oèekuje sigurna pobjeda, te uz to imaju još jedno gostovanje u Milwaukeeju vrlo lako bi se moglo desiti da ‘Velika Jabuka’ ove godina ne bi gledala utakmice doigravanja.

Za kraj dodajmo, kako su lijeènici Knicska trenutno odluèili za nešto kontroverznije lijeèenje leða, bez operacije koja bi zasigurno zahtijevala teži i duži oporavak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE