Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grant: Ako je Kukoè mogao na klupu, može i Boozer

Umirovljeni amerièki košarkaš Horace Grant (45), èetverostruki osvajaè naslova u NBA ligi, osvrnuo se na uèinak krila Chicago Bullsa Carlosa Boozera u aktualnom doigravanju.

Boozer igra znatno slabije nego u osnovnom dijelu sezone, a u pobjedi Bullsa protiv Atlante (86-73) u drugoj utakmici polufinala Istoène konferencije zaradio je gomilu zvižduka domaæe publike. Kritièarima se pridružio i Grant koji je osvojio tri NBA-prstena s Bullsima.

“Nikad neæu moæi biti trener jer ne marim za to koliko je tko plaæen. Ako ne igraš dovoljno dobro ili ako štetiš momèadi, odmah bih te poslao na klupu. Ako Boozeru nije išlo u napadu, trebao je pridonijeti na drugi naèin, skokovima ili obrambenom igrom”, izjavio je Grant.

Boozer se nakon utakmice protiv Atlante žalio da ga je bolio nožni prst s kojim je veæ ranije imao problema.

“Ako je tako, trebao je otiæi na klupu. Gdje piše da zato što zaraðuješ toliko novca, obvezno moraš igrati, èak i kad ti ne ide? Tako je Phil Jackson tijekom šampionskih godina Bullsa slao na klupu Tonija Kukoèa bez obzira što je zaraðivao èetiri milijuna dolara”, povukao je Grant usporedbu s hrvatskim košarkašem, a potom zakljuèio:

“Boozer bi morao suzbiti svoj ego i misliti na dobrobit momèadi.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE