Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grant Hill odluèio gdje æe nastaviti karijeru

NBA veteran sa 17 sezona igre “u nogama”, Grant Hill odluèio je gdje æe nastaviti svoju karijeru. Kao slobodan igraè mogao je birati za koju æe potpisati od zainteresiranih ekipa, a njegov odabir pao je na Los Angeles Clipperse.

U prethodnim danima spominjalo se kako bi Hill mogao zajedno sa svojim dugogodišnjim suigraèem iz Phoenixa, Steveom Nashom, od sljedeæe sezone igrati za Los Angeles Lakerse, no Hill se ipak odluèio za “mlaðeg brata Lakersa”.

Ugovor još nije potpisan tako da nisu poznati njegovi detalji, ali Yahoo!Sports navodi kako je Hill pristao na suradnju s Clippersima i kako je potrebno još samo nekoliko detalja iskristalizirati prije nego doðe do formaliziranja suradnje.

Clippersi su ovim potezom doveli još jedno pojaèanje i sljedeæe sezone æe biti ozbiljni kandidati za naslov prvaka. Doveli su trojicu vrlo dobrih veterana, Lamara Odoma, Jamala Crawforda i sada Hilla, koji predstavljaju pojaèanja za ovu ekipu koju su napustili Mo Williams, Reggie Evans i Nick Young. Sve promjene prijelaznog roka Clippersa, ali i svih ostalih momèadi, možete pogledati ovdje.

Grant Hill je NBA karijeru zapoèeo u dresu Detroit Pistonsa 1994. godine i vrlo brzo je napredovao te je smatran jednim od najboljih igraèa lige. Ipak, ozljede su ga uvelike usporile tako da nije uspio realizirati svoj puni potencijal. Prošle je sezone bio na prosjecima od 10,2 poena i 3,5 skoka, dok je u najboljoj sezoni karijere, 1999./2000. bio na impresivnim brojkama od 25,8 poena, 6,6 skokova i 5,2 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE