Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grant Hill želi ostati u Phoenixu

Veteran Grant Hill igra svoju 16. sezonu u NBA ligi i svoju 4. u Pheonix Sunsima u kojima se nada ostati i nakon isteka ugovora krajem ove sezone.

“Bilo bi lijepo vratiti se ovdje i dokazati da možemo biti bolji nego što smo bili ove sezone”, rekao je Hill. “Prvo se nadajmo i molimo da æe biti sljedeæe sezone, a onda æemo vidjeti što æe se dogoditi. Ako sve bude kako treba napredovati æemo i postati bolji.”

Kada je zadnji put bio slobodan igraè, za Hilla je bilo zainteresirano 7 momèadi, a on je u uži izbor svrstao Phoenix, Boston i New York, iako u cijelom procesu izbora nove momèadi nije uživao. “Prestar sam za sve to”, rekao je Hill koji je sa 38 godina jedan od najstarijih aktivnih igraèa u ligi. “Ovisno o tome što æe se dogoditi, ako doðe do obustave rada i ako propustimo dio sezone, nastati æe ludilo oko potpisivanja igraèa. Imati æemo novi kolektivni ugovor koji je potrebno prouèiti i razumjeti. Oèekujem da æe stvari biti puno drugaèije nego što su bile prije dvije godine.”

Hill je zbog ozljede koljena propustio dosta utakmica u svojoj karijeri, ali kako je jednom prilikom izjavio, kvalitetan oporavak mu je omoguæio da još uvijek igra košarku. Tako je i ove sezone Hill redoviti èlan poèetne petorke Sunsa, a u 71 odigranoj utakmici u prosjeku je igrao 30.5 minuta te ostvario uèinke od 13.2 poena (48% uspješnosti), 4.4 skoka i 2.5 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE