Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Grant Hill: Želim karijeru završiti u Phoenixu

Krilni košarkaš Phoenix Sunsa Grant Hill (37) izjavio je kako ima namjeru profesionalno se baviti ovim sportom do 40. godine života, kao i da ju želi završiti u klubu èije boje brani od 2007. godine.

“Iako imam pravo potražiti novi klub na kraju sezone, nemam to namjeru napraviti i želim ostati. Ugovor mi vrijedi još godinu dana i mislim da i nakon isteka ugovora još uvijek mogu igrati na vrhunskoj razini. Želim karijeru završiti u dresu Sunsa i nemam se namjeru seliti” rekao je Hill, koji je u NBA ligu stigao treæi pick prve runde drafta 1994. godine kada su za izabrali Detroit Pistonsi.

“Bilo bi lijepo igrati do 40. godine. Oèito je da nisam ono što sam bio prije deset godina, ali i dalje mogu doprinijeti svojoj momèadi. Fizièki sam spreman, a mentalno sam takoðer unutra” rekao je Hill, koji je ove sezone u regularnom dijelu sezone odigrao 81 utakmicu i prosjeèno ubacivao 11.3 koša.

Hill je u karijeri nastupio sedam puta na All-Star utakmici, a ukupno je na prosjeku od 17.8 koševa, 6.5 skokova i 4.5 asistencija koje ostvarivao braneæi boje tri kluba, Detroita, Orlanda i Phoenixa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE