Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Green: Dio sam najbolje momčadi ikad

Golden State Warriorsi pobijedili su u jučerašnjem dvoboju Memphis Grizzliese i tako sezonu završili s najboljim omjerom u povijesti lige, 73-9. Jedan od najzaslužnijih za taj pothvat sigurno je Draymond Green koji je odigrao fenomenalno regularni dio sezone s ostvarenih 13 triple-double učinaka.

To znači da sam dio najbolje ekipe svih vremena. Kada konstantno slušaš nekog kako priča protiv vas, kao natjecatelj, želite mu pokazati suprotno.“, izjavio je Green.

Warriorsi su Greena „ukrali“ na draftu 2012. godine kao 5. izbor 2. runde. Od njegove karijere nije se očekivalo puno zbog manjka atleticizma i visine za poziciju visokog krila, no on je svojim radom i košarkaškom inteligencijom pokazao da se na njega može itekako računati. Postao je elitni defenzivac te odlična stretch četvorka.

„Posrećilo nam se prvenstvo prošle godine. I ove godine nam se posrećilo sa 73 pobjede.“, sarkastično se osvrnuo na hatere.

Iako trojac Curry-Thompson-Green igra fenomenalno, ništa još nije gotovo. Rekord im neće puno značiti ako ne osvoje prsten prvaka, a put do njega neće biti ni malo lagan pored ekipa kao što su San Antonio Spursi, Oklahoma City Thundersi i Cleveland Cavaliersi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE