Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Green nazvao Jamesa pogrdnim nazivom

Strasti iz četvrte utakmice NBA finala se još ne smiruju. Priča se o pobjedi Warriorsa, nastupu Stephena Curryja, ali i neizbježnim razmiricama na terenu.

Kao što već znate, LeBron James se upustio u naguravanja i nekoliko rasprava s protivničkim igračima, uslijed naboja emocija, nemoći ili nečega drugog – nije ni bitno. Ono što se danas pojavilo u medijima jesu izjave nepoznatih svjedoka prema kojima je krilni centar Warriorsa, Draymond Green, nazvao Jamesa pogrdnim nadimkom (eng. bitch) što je na koncu i pokrenulo njihovu svađu na parketu.

Green se snažno postavio u blok tijekom jedne akcije Golden Statea, kada se James zabio u njega i nastavio kretanje gurnuvši ga na tlo, nakon čega ga je teatralno prekoračio. Pridižući se, Green je u znak negodovanja dva puta zamahnuo rukom pri čemu je navodno udario LeBrona u predjelu prepona.

Kada je ustao, Draymond je želio nešto reći Jamesu pa je krenuo prema njemu. Igra se nastavila, a njih dvojica su se postavili pod obručem u borbi za skok.

Draymond je jednostavno rekao nešto s čim se ne slažem. OK sam s natjecateljskim duhom i svime što dolazi uz to, ali neke riječi koje su izašle iz njegovih usta su previše. Otišao je predaleko.“

Zapetljali smo se, to je to“, dodao je Green za ESPN Radio. „Poštujem LeBrona i ono što je uradio tijekom karijere. Natjecatelj je, kao i ja. Četvrta je utakmica finala, mislim da nitko ne očekuje ništa manje od nas. Ako to nije slučaj, onda očekuju pogrešno.“

James i Green su prijatelji van terena.

Ne znam što bi se trebalo dogoditi, to nije moja odluka. Na Ligi je da odluči, oni će pogledati cjelokupnu situaciju“, rekao je James. „Svi smo to vidjeli u svlačionici. Kao što sam već rekao, obojica smo natjecatelji i volim se boriti protiv Draymonda. Uvijek dajem sve od sebe na terenu, ali kada stvari prevrše mjeru onda je vrijeme za ozbiljne riječi.“

NBA povjerenstvo još nije donijelo odluku u Greenovom nastupu u petoj utakmici, koja je na rasporedu u utorak u 03:00 sata po Centralnoeuropskom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE