Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Green negirao želju za odlaskom iz Bostona

Jeff Green, krilni igrač Boston Celticsa, je objasnio svoje ranije komentare o tome kako je užasno frustriran zbog loših nastupa momčadi u kojoj igra. Neki su mediji to njegovo nezadovoljstvo protumačili kao želju za razmjenom iz Celticsa. Ipak, Green je opovrgnuo te navode i objasnio prijašnje izjave.

„Prije nego što počnemo, želim raščistiti neke glasine koje su izašle u medijima“, počeo je Green i nastavio: „Ne znam da li je osoba koja je napisala taj članak među vama, ali tvrdnja kako ja želim biti trejdan je potpuno netočna.“

„Rekao sam da sam frustriran zbog poraza, a ne zbog momčadi. Pa vas tako molim, ako takve riječi ne izlaze iz mojih usta, da ne pišete tako glupe članke“, zaključio je Green.

Boston je u novoj sezoni upisao samo 4 pobjede i 8 poraza, odnosno samo jednu pobjedu u zadnjih 5 susreta. 28-godišnji bivši igrač Oklahome prosječno postiže 18.4 poena (najviše u svojoj karijeri) uz 5 skoka i 2 asistencije. 2012. potpisao četverogodišnji ugovor s Celticsima i htio je biti dio momčadi koja prolazi rebuilding nakon odlaska Velike trojke.

Da ne želim biti dio ove momčadi, ne bi potpisao ugovor“, rekao je Green. „Sretan sam ovdje. Sretan sam s trenerom, upravom, svima. Nisam bio ovako sretan godinama, to znači da je ovo dobro mjesto za mene.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE