Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Green stvara probleme u kemiji ekipe?

Ako ste barem malo popratili zbivanja u najjačoj ligi svijeta u posljednje dvije sezone, onda sigurno znate koliko problematičan i temperamentan Draymond Green može biti.

Od udaranja suparnika u međunožje, konstantnog trash talka za vrijeme utakmica pa i vikanja na vlastitog trenera i suigrače, sve smo to vidjeli od jednog od ključnih igrača Golden State Warriorsa.

Marreese Speights, donedavni Greenov suigrač, progovorio je o njegovoj osobnosti:

Draymond zaj*** treninge i radi gluposti. Dobar je dečko, ali na posijetku, šteti kemiji ekipe. On i Klay Thompson su se stalno svađali.“

Speights je 3 godine proveo u društvu Greena i sigurno ne bi izlazio u javnost s ovakvim izjavama da ne misli da svojim „mušicama“ nije naštetio Warriorsima u obrani naslova prvaka.

No, nije jedini koji tako misli. Anonimni izvršni direktor jedne NBA momčadi također se složio oko toga da Green narušava koheziju Dubsa.

On je ono što će ih krajnje spriječiti od dugoročnog uspjeha“, izjavio je.

Green očito ima veliki problem sa svojim ponašanjem na terenu, ali i izvan njega, no isto tako ne može biti jedini krivac za neuspjeh Warriorsa.

Usporedimo li ih s aktualnim prvacima Cleveland Cavaliersima i njihovim „biserom“ J.R. Smithom koji je po mentalnom sklopu sličan Greenu, vidimo da su Cavsi kao zajednica uspjeli umiriti Smitha te je on postao vrlo važan kotačić momčadi.

Može li Kevin Durant odigrati ulogu pedagoga kao što to radi LeBron James, ostaje nam za vidjeti u sljedećih nekoliko mjeseci.

Latest Posts

NE PROPUSTITE