Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Greg Monroe i dalje na trade blocku Bucksa

Godina dana, pet mjeseci i 18 dana prošlo je otkako je Greg Monroe potpisao za Milwaukee Buckse, a izuzev tog free agencyja, period kasnije obilježila je jedna konstanta – u Milwaukeeju ga ne žele.

Nekadašnja napadačka sila Detroit Pistonsa potpisala je na ljeto 2015. za franšizu iz Wisconsina na tri godine kroz koje će dobiti 50 milijuna dolara. U front officeu su tada očekivali velik iskorak, međutim, dogodilo se suprotno. Low-post visoki više nisu u modi, a kada su ga uparili s ostatkom svoje petorke, dogodila se katastrofa za modernu košarku – apsolutna nemogućnost širenja terena, a o obrani u reketu da ne pričamo.

U Bucksima su tako odavno odlučili da im Monroe ne treba, te počeli više koristiti svoje ostale opcije na centru poput Johna Hensona, koji da budemo iskreni također nije neka spacing opcija, ali očito se bolje uklapa s ostatkom momčadi.

Glavni problem oko tjeranja Monroea je što je Sixersima teško „utopiti“ low-post prijetnju na rookie ugovoru poput Jahlila Okafora, a onda nam je jasno da je još teže da ovaj 26-godišnji teškaš na 50-milijunskom ugovoru napusti svoj klub.

Latest Posts

NE PROPUSTITE