Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Greg Monroe u pregovorima s New York Knicksima?

Kako se bliži ljeto, tako izlaze u javnost mogući prelasci slobodnih igrača u druge klubove. Znamo da u New Yorku jedva čekaju da završi ova za njih katastrofalna sezona, te da se okrenu prema draftu i slobodnim igračima. Jedan od meta New Yorka je i krilni centar Detroit Pistonsa Greg Monroe, kojem ovo ljeto ističe ugovor, te će biti ne zaštićeni igrač, što znači da će moći otići u neki drugi klub. Neki izvori tvrde da je dogovor između Monroea i NYK već dogovoren, ali njegov agent David Falk tvrdi suprotno.

„ To je smiješno. Ta činjenica je ne točna i potpuno ne utemeljena“ izjavio je Falk. Također je dodao da su svjesni da NYK sljedeće sezone imaju pozamašan salary cap i da će popričati s njima kada za to bude došlo vrijeme, te da trenutno nije vrijeme za pregovore.

„ Da li mislim da je Monroe dobar izbor za NYK? Apsolutno. On bi se dobro uklopio s bilo kojim klubom u ligi. Da li može igrati u triangl sistemu? Naravno, igrao je Princeton napad u Georgetownu. Može igrati i u rombu. Dobro bi se uklopio u bilo koji sistem.“ zaključio je na kraju Falk.

Monroe je ove sezone odigrao 69 utakmica za Pistonse i u prosjeku ostvario: 15.9 poena, 10.2 skokova, 1.1 ukradenu loptu i 50 FG%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE