Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Greg Oden bi mogao izbivati do sijeènja

Centar Portland Trail Blazersa i prvi pick drafta 2007. godine, Greg Oden bi zbog sada veæ dugotrajnih problema sa koljenima mogao ponovno zaigrati tek u 2012. godini.

“Ne želimo se vratiti prebrzo. Ne želimo niti ništa pokušati s optereæenjem dok za to ne doðe pravo vrijeme, a sad da li æe to biti prosinac, sijeèanj, veljaèa, nije niti bitno. Bitno je da se Greg vrati igranju košarke”, rekao je Odenov agent Bill Duffy.

Odenove ozlijede su veæ poznata stvar, pa je on tako odigrao samo 82 utakmice od moguæih 328, koliko je mogao odigrati da je bio potpuno zdrav.

“Izabrali smo Grega kao prvoga na draftu te i dalje vjerujem da smo napravili pravu odluku. Zadovoljni smo s onim što nam je do sada pružio, ali i sami smo svjesni da to nije njegov maksimum te oèekujemo da æe u buduænosti biti od velike pomoæi”, rekao je Chad Buchanan, generalni menadžer u Portlandu.

Meðutim, Greg Oden je ovo ljeto slobodan igraè te je pravo pitanje da li Portland želi s njime produžiti ugovor i još jedanput uèiniti riskantan potez.

Latest Posts

NE PROPUSTITE