Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Greg Popovich: Bowen nije rješenje za Spurse

61-godišnji trener San Antonio Spursa, Greg Popovich misli da umirovljeni Bruce Bowen ove sezone ne bi mogao pomoæi San Anonio Spursima u igranju bolje obrane.

Naime, po rijeèima Popovicha, Bowen je veæ star i nije više u staroj formi, ali je isto tako naglasio i to kako njegova ekipa ove sezone oèajno igra obranu. “Ne igraju timski veæ svako za sebe, da nema usklaðenosti i da im je potreban igraè tipa Bowena prije nekoliko godina.” izjavio je Greg Popovich.

Bowen je najavljivao da æe se možda vratiti košarci ako to njegovi Spursi žele, ali Popovich je odmah uzvratio. “Ako Bruce misli da može igrati košarku na razinu na kakvoj ju je igrao prije par godina neka se vrati, mada ja smatram da je to gotovo neostvarivo i da nam on neæe znaèajno pomoæi u obrani, jer i u svojoj posljednoj sezoni nije pokazao svoju pravu igru u obrani.”

39-godišnji Bruce Bowen je više puta bio uvrštavan u najbolje obrambene petorke lige, te je u sezonama 03/04, 04/05 i 06/07 osvajao naslove sa Spursima. U Spurse je došao 2001, te je prozivan prljavim igraèem jer je obranu igrao èelièno i grubo, dok u napadu i nije baš dominirao, u sezoni 08/09 imao je prosjek od 2.6 koševa ali je bez obzira na to bio jedan od kandidata za osvajanje titule najboljeg obrambenog igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE