Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gregg Popovich: Itekako poštujem Stevensa

San Antonio Spursi sinoć su na krilima LaMarcusa Aldridgea (24 poena, 14 skokova) i Kawhija Leonarda (19 poena) pobijedili Boston Celticse 95-87. Avery Bradley ovim zakucavanjem doveo je Celticse na samo -5 nešto više od minutu i pol prije kraja utakmice, ali Boston nije uspio preokrenuti rezultat. Bio je to još jedan dvoboj između Gregga Popovicha i Brada Stevensa, dvojca koji, od Stevensovog dolaska u NBA, ne krije uzajamno poštovanje.

Popovich je nakon utakmice ponovno iskazao poštovanje prema ponajboljem mladom treneru u ligi: „Itekako ga poštujem. Odličan je mladi trener. Njegova momčad igra jako dobro i samo će biti bolji. Iskreno, još uvijek gledam snimke Butlera kad je Stevens tamo trenirao kako bih ponešto naučio. Zaista ga poštujem.“

Popovicheve riječi hvale mogu biti samo dodatna motivacija za Stevensa koji obavlja fenomenalan posao u Bostonu. S druge strane, muke Celticsa s realizacijom nastavljaju se i ove sezone. Sinoć su šutirali slabih 35% (35 od 98) te su pogodili svega šest trica od 29 pokušaja na što se nadovezao i Stevens: „Tu sve pohvale idu obrani Spursa, koja je bila izvrsna i njihova dužina utjecala je na naš šut. Moramo vjerovati u sebe i šutirati. Bit će boljih večeri od ove.“ Slična situacija bila je i u prethodnoj utakmici s Raptorsima kada su šutirali 37% iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE