Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gregg Popovich: Leonard je buduænost Spursa

Trener San Antonio Spursa Gregg Popovich misli kako æe mladi Kawhi Leonard biti buduænost Spursa i predvodnik ekipe u narednim godinama.

“Mislim da æe on biti zvijezda. A kako vrijeme prolazi, sigurno æe biti glavno lice Spursa. Bilo kako bilo, on je stvarno poseban igraè”, rekao je Popovich, koji je trener Spursa od 1996. godine. “A ono što me tjera da tako mislim je njegova želja da bude najbolji. On želi biti veliki igraè. Na treninge dolazi rano i onda ostaje do kasno, pravi je užitak raditi s njim. On vam je kao spužva. Kad uzmete u obzir da je imao samo jednu godinu faksa, i da još nije bio ni na jednom trening kampu, onda znate da je on nešto posebno”, dodao je Popovich.

Spursi nisu radili velike promjene ove predsezone, ekipa je ostala na okupu, a jedina “novost” je Nando de Colo, koji je izabran kao 53. izbor drafta 2009. godine.

“Bili smo jako sretni kada smo mogli potpisati i vratiti Borisa Diawa i Dannyja Greena natrag”, rekao je Popovich. “Mislim da æe sljedeæe sezone oni biti još bolji i da æe tražiti napredak u svojoj igri. Kawhi Leonard æe biti u trening kampu, tako da se ponašamo kao da su njih trojica naši novi igraèi. Mi ih smatramo gotovo kao slobodne igraèe i veselimo se što æe zaokružiti ovu skupinu igraèa”, zakljuèio je Popovich.

Latest Posts

NE PROPUSTITE