Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gregg Popovich trener Zapada u All-Star utakmici

Trener košarkaša San Antonio Spursa Gregg Popovich vodit æe momèad Zapadne konferencije na All-Star utakmici koja æe biti odigrana 20. veljaèe u Staples Centeru u Los Angelesu.

Spursi su 113-102 gostujuæom pobjedom nad Golden Stateom u ponedjeljak došli do omjera od 38 pobjeda i sedam poraza, èime su osigurali èelno mjesto na Zapadu do utakmica koje su na rasporedu do 6. veljaèe, a samim time i Popovichu mjesto trenera Zapadne konferencije.

U svojoj 15. sezoni za kormilom Spursa Popovich je teksašku momèad odveo do èetiri NBA naslova (1999., 2003., 2005., 2007.) i jedan je od samo pet trenera u povijesti NBA lige koji je osvojio najmanje èetiri prstena prvaka.

Ove je sezone Popovich ponio epitet trenera mjeseca za listopad, studeni i prosinac, a prethodno je sjedio na trenerskoj klupi Zapadne konferencije na All-Star utakmici 2005. godine igranoj u Denveru.

Trener Istoène konferencije bit æe struènjak za kormilom momèadi s najboljim omjerom do 6. veljaèe, a izvan konkurencije je trener Orlanda Stan Van Gundy kojem je ta èast pripala prošle godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE